Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : (545) 8762411
WEB https://termeogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : TERME ÖĞRETMENEVİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ FENK MAH. ÇARŞAMBA CAD. NO.80 TERME / SAMSUN
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MİSYON : Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :1
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : KATI YAKIT KOLORİFER
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : Terme İlçe Merkezi, Fenk Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Samsun İl Merkezine 56 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :